Paus från Jakobstad

Det blev visst en oplanerad bloggpaus igen. Matias har varit här i en vecka och min mamma, mommo och mofa var här över veckoslutet. Nu är jag ensam i lägenheten igen, skönt men ledsamt ändå. Liv fick också åka hem eftersom jag ändå åker ner till Borgå på fredag och har en massa saker jag ska få med mig hem ännu. Det känns så konstigt att vara utan hund nu, tur att det bara är så ett par dagar till.
På fredag åker jag alltså, och sen är jag här nästa gång i november, helt sjukt. Och på måndag ska jag till Köpenhamn med klassen!! Köpenhamstips tags emot!!
 
Vad tyckte ni om eurovision förresten? Det är sällan som låtarna jag gillar klarar sig och så var det även i år. Jag blev typ kär i Italiens bidrag, så himla vacker låt och HUR FINT ATT HON VAR ETT TRÄD?? Alltså påriktigt!! Känns som nånting jag själv skulle göra om jag ställde upp i eurovision. Nästbäst gillade jag Österrike som också var riktigt riktigt bra. Sen gillade jag ju förståss Sverige och Nederländerna också, resten minns jag typ inte.
Nåja, nu ska jag fortsätta lyssna på repeat till Italiens låt och sjunga med förståss <3 Ha det så bra! 
 
Allmänt, Vardag | |
#1 - - Daniella Chanelle:

vart ska du resa? :)

Svar: Ska åka hem till mina föräldrar i Borgå till sommaren, sen ska jag göra en liten resa till Köpenhamn med min klass, och hösten kommer jag spendera i Stockholm!! Så det är verkligen länge tills jag kommer hem igen, men det blir kul! :)
Sandra Snellman

Upp