Mina favorit youtubers

Jag hänger ju på youtube halva min vakna tid, så why not göra ett litet inlägg med mina favorit youtubers!
 
Estelle Berglin är en riktig solstråle som alltid gör mig så glad! Hon verkar som en så smart, snäll och driven tjej och hennes videos är av en så bra kvalitet!
 
 
Lisette Alfredsson är hittade jag inte för så länge sen och nu har jag kollat igenom alla videos! Hon är nog min favorityoutuber. Lisette är utbildad makeup artist och gör lite annorlunda färgglada sminkningar, dessutom gör hon videos där hon testar olika skönhetsrelaterade grejer, allt från olaplex till att vaxa fiffin. Plus att hon har en egen webshop där hon säljer cruelty free smink!! Älskar hennes konversationer med katterna i videon ovan.
 
 
Sabina Decireé är så himla ärlig och härlig, hon uppdaterar ofta med vloggar och det känns verkligen som att man lär känna henne. Henne hittade jag också rätt nyligen men fastnade direkt just för att hon verkar så äkta på nåt sätt.
 
  
Alla vet väl redan vem Therese är men jag känner ändå att jag måste nämna henne eftersom hon är bäst. Therese är världens härligaste person och jag förstår inte varför hon får så mycket skit. Jag blev så ledsen och upprörd av hennes senaste video och jag förstår inte hur någon kommer på att göra nånting så sjukt. 
Jag älskar Thereses vloggar och att hon talar om så viktiga ämnen. Jag hoppas att Therese fortsätter med youtube och jag önskar att folk skärper sig och tänker efter vad fan dom håller på med.
 
 
Tycker i vanliga fall att pojkar på youtube inte är så himla roliga men bröderna Norberg är ett undantag! På huvudkanalen gör de musik, typ parodier och sånt, men jag gillar sidokanalen bättre, videos där dom t.ex. fixar världens största macka eller kaka eller vad dom nu hittar på, underhållande i allafall, och jag gillar deras ljudeffekter!
 
  
Annika Victoria har en serie som heter make thrift buy där hon hittar trender som hon sedan syr ihop själv. Dessutom gör hon lite andra syvideos och tutorials, väldigt inspirerande och duktig är hon!
 
  
Vi fortsätter på samma tema och med Coolirpa som syr supercoola kläder av saker hon hittat på loppis. Blir själv så peppad på att sy när jag tittar på hennes videos, borde faktiskt göra lika som hon och sy nya kläder av gamla!
 
 
Några till favoriter är Felicia BergströmDeep DeneBeasliv, KeyyoJennakvlog, Lakidoris, Thomas Sekelius och Alma Persson.
Vilka är era favorit youtubers? :)
Allmänt, Video | |
Upp