Klippte av halva håret

Jag har ju länge gått omkring och tänkt på dethär med att klippa håret kort igen. Jag har alltid velat ha långt hår men sen när jag fick det så var det liksom inte kul längre, Det ser liksom ovårdat och tråkigt ut, så platt och så blir det trassligt direkt och jag bara känner hur hårstråna brister då jag otålamodigt river med borsten. Då jag är nöjdast med håret mitt är den när jag har det i två bollar på huvudet så why not klippa det kort bara. Sagt och gjort, igår kväll sa jag till mig själv att jag ska göra det!
Så idag lät jag Thea fläta mina ljuva lockar i sex stycken flätor som hon sedan klippte av och jag ska donera. Tycker alla som klipper från långt till kort ska göra det, så onödigt att slänga bort hår som skulle kunna glädja en annan människa!
 
Såhär såg jag ut efter att Thea varit där med saxen.
 
Ett frisörbesök senare ser jag ut såhär! Så himladi nöjd!! Känns helt konstigt att mitt hår bara liksom tar slut rakt av?? Men så najs, tänk nu på sommaren, jag behöver inte gå runt och svettas lika mycket, jag behöver inte hålla på och styla det tusen år så det ska se najs ut, jag behöver typ inte ens borsta det! Fattar ni?? Dethär är det bästa jag gjort sen typ 2013 då jag senast klippte kort(dock inte lika kort men nästan). Ibland lönar det sig att bara våga, men attans vad nervös jag var. 
Känner mig dock lite som Lotta på Bråkmakargatan nu, eller som hennes mamma, eller som Hedvig i A-Ö, men det är väl bra det också.
 
Allmänt, Sandra, Skönhet, Vardag | frisyr, frisör, hår, klipp, klippa, klippa hår, kort hår, långt hår | |
#1 - - Anna:

Jestas du passar! Bra val alltså :D

#2 - - Anna:

Jestas du passar! Bra val alltså :D

Svar: Tack! Jag är så nöjd alltsåååå! :D
Sandra Snellman

#3 - - Rebecka:

Snyggt! :)

Svar: Tack!! :)
Sandra Snellman

#4 - - miilo:

vart är det egentligen man kan donera sitt hår? har tänkt på det de gånger jag kapat längre längder av min lejonman. :)

Svar: Jag tänkte skicka mitt hit: http://www.littleprincesses.org.uk/ Försökte hitta ett ställe i Finland som tar emot men det verkar inte finnas. I Sverige finns det ett företag som heter Änglahår men då måste man ha minst 25cm långt hår, på little princess trust behöver man bara ha 17 cm :)
Sandra Snellman

#5 - - Daniella Chanelle:

alltså frisyren <33 en 100% snyggare version av Sandra Beijer.

Svar: Men wow, Sandra Beijer är ju goals <3
Sandra Snellman

#6 - - Ella:

Så snyggt det blev!

Svar: Tack! 😌
Sandra Snellman

Upp