Danmarkslycka

Har så många Köpenhamnbilder så ni kommer tröttna! Och detta är dessutom bara andra delen av bilderna från dag ett!
 
Vi hittade i allafall världens grej, studsmattor på trattoaren!!!!
 
Vilken glädjerush, vi var helt bubbliga av skratt hela högen.
 
Anna och Jennie gav fart åt varann.
 
Alicia, Iines och Cathja väntar på sin tur.
 
Och här har vi lite tjusiga brudar som gör sig redo för bild!
 
Fina!
 
I rosa huset vill jag bo! Eller blåa, men helst rosa.
 
Vårt hostel låg precis vid Nyhavn, så på hemvägen kunde jag ta lite fina bilder och beundra dom hääärliga färgerna!
 
Fick världens idé dessutom, tänk er en rutchbana ner runt dethär tornet, hur bra?!
 
Avslutar med en fin hund som vaktade en affär!
 
Allmänt, Resor | | Kommentera |

Piknik i Christiania

Igår återvände jag hem från en väldigt bra klassresa till Köpenhamn. Har en massa bilder att vida er men vi börjar med bilderna från första kvällen i fristaden Christiania, man får inte fota där, synd, eftersom där fanns så mycket jag ville fota!! Lite bilder vågade jag ändå ta tills en kille bad mig radera ett par stycken, som tur inte alla.
Det fanns en skatepark och en massa graffiti över allt!
 
Fanny och Cathrine! Jag beundrade Cathrines snygga klänningar under hela resan.
 
Där nere satt vi ner oss sen, det var så hett så jag måste svalka fötterna i vattnet.
 
Det skålades med vin!
 
Ett svanpar visade upp sina bebisar för oss. Svanar brukar väl vara ganska agressiva då de har ungar men domhär kom riktigt nära oss, så fina.
 
Alltså titta vilka sötnosar <3
Fortsättning följer med bilder från denna fantastiska stad!
Allmänt, Resor | | 2 kommentarer |

Klippte av halva håret

Jag har ju länge gått omkring och tänkt på dethär med att klippa håret kort igen. Jag har alltid velat ha långt hår men sen när jag fick det så var det liksom inte kul längre, Det ser liksom ovårdat och tråkigt ut, så platt och så blir det trassligt direkt och jag bara känner hur hårstråna brister då jag otålamodigt river med borsten. Då jag är nöjdast med håret mitt är den när jag har det i två bollar på huvudet så why not klippa det kort bara. Sagt och gjort, igår kväll sa jag till mig själv att jag ska göra det!
Så idag lät jag Thea fläta mina ljuva lockar i sex stycken flätor som hon sedan klippte av och jag ska donera. Tycker alla som klipper från långt till kort ska göra det, så onödigt att slänga bort hår som skulle kunna glädja en annan människa!
 
Såhär såg jag ut efter att Thea varit där med saxen.
 
Ett frisörbesök senare ser jag ut såhär! Så himladi nöjd!! Känns helt konstigt att mitt hår bara liksom tar slut rakt av?? Men så najs, tänk nu på sommaren, jag behöver inte gå runt och svettas lika mycket, jag behöver inte hålla på och styla det tusen år så det ska se najs ut, jag behöver typ inte ens borsta det! Fattar ni?? Dethär är det bästa jag gjort sen typ 2013 då jag senast klippte kort(dock inte lika kort men nästan). Ibland lönar det sig att bara våga, men attans vad nervös jag var. 
Känner mig dock lite som Lotta på Bråkmakargatan nu, eller som hennes mamma, eller som Hedvig i A-Ö, men det är väl bra det också.
 
Allmänt, Sandra, Skönhet, Vardag | frisyr, frisör, hår, klipp, klippa, klippa hår, kort hår, långt hår | | 6 kommentarer |
Upp