Pojkvänslistan

Idag är det två hela år sedan jag och Matias träffades, så jag tänkte fira det här på bloggen också med en pojkvänslista!

Hur länge har ni varit ihop?
Vi träffades 13.3.2014 och har pratat varje dag sen dess, minns dock inte när vi blev tillsammans sådär på riktigt.
 

Hur träffades ni?
Min kompis Linda släpade med mig på en Doctor Who sitz och vi satt vid samma bord. Vi pratade väl inte så mycket under själva sitzen men på eftersläppet fann vi varann. Vi båda kände bara en annan på hela festen så det blev liksom naturligt att vi umgicks och det klickade direkt! 

Vem var mest på?
Det var Matias som lyckades få tag på mitt nummer under kvällen. Jag hade visat en rolig bild på en gubbe med en lök åt honom, han tyckte väl egentligen inte att den var så rolig men han bad mig ändå skicka den åt honom på whatsapp. Vilken bra plan för att få nåns nummer alltså! Sen var det jag som vågade ta kontakt med honom efter det och så var vi väl båda lika på men på olika sätt liksom.
 
Hur skedde dejtandet?
Vi sågs ett par gånger i Helsingfors och så brukade vi göra lite urban exploring tillsammans, alltså kika in i öde hus! Under denhär tiden bodde jag ännu i Borgå och Matias i Åbo, så på veckosluten brukade jag åka till Linda i Åbo och hänga med Matias på dagarna, det tog en stund innan jag började sova hos honom.
 

Hur blev ni ihop?
Det minns jag nog inte, minns att Matias nån gång föreslog ett datum som vi kan ha som vår årsdag, men vi har nog båda glömt när det var nu. 

Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?
Jag hade precis flyttat till Jakobstad och Matias var med mig där det första veckoslutet, vi hade varit tillsammans i typ ett halvår. Vi var ute och festade och hamnade på nåt sätt till en stuga i Kokkola med en massa gräshippies och hela den kvällen var bara så konstig. Vi hade nog druckit lite för mycket också och så sa Matias det åt mig när vi precis kommit fram till stugan. På morgonen tyckte han det var lite dumt att han sagt det full, så vi pratade om det och kunde säga det nyktra också.
 

Bor ni ihop?
Nej, enligt google maps är den 419 km ifrån våra hem. Vi ses ungefär varannat veckoslut, ibland blir det mer och ibland mindre.

Vad är hans bästa sidor?
Att han är väldigt snäll och förstående, han stöttar och peppar mig i allt jag gör, han är ärlig och rolig, vi kan prata om allt och hur klyschigt det än låter så är han min bästa vän. Har fått höra av många att vi passar väldigt bra ihop och det håller jag med om.

 

Och sämsta?
Att han bor så långt bort och att han är lite svartsjuk ibland.

Vad bråkar ni om?
Småsaker mest och så brukar vi bråka om att bråka, eller hur man ska förklara det. Alltså att ena blir sur på den andra som blir ännu surare och sen blir vi bara surare och surare. Några allvarliga strider har vi nog inte haft.

 

Vad gör ni när ingen annan ser?
Pussas och pruppar.

 

Vad ger ni för komplimanger?
Jag brukar säga åt Matias att jag gillar hans huvud, då svarar han "vad bra att jag har ett!"

Vilken är din favoritbild på honom?
Finns sååå många fina bilder på Matias, här ovan ser ni en!
 
Och på er båda?
Vilka kluriga frågor! Här är en selfie från idag som blev fin i allafall. Matias är så himla noggrann med hur han ser ut på bilder, så vi får hoppas att han approvear domhär, jag tycker i allafall han är fin på alla <3 

 

Något du vill avsluta med?
Denhär faceswappen! Puss! Tycker om dig Matias!

Allmänt, Listor | |
#1 - - Daniella Chanelle:

Men vad gulligt!! Vill också ha en pojkvän för att kunna fylla i den här listan.

Svar: Låter som en utmärkt orsak att skaffa pojkvän! :D
Sandra Snellman

#2 - - Sandra:

Första bilden på er alltså, såå mysig! <3

Svar: Tack! 😄
Sandra Snellman

#3 - - Maja:

Fin lista! Får se om jag vågar på mig den också så småningom, eller om det godkänns här hemma, haha.

Svar: Jaaa! De flesta av pojkvänner blir väl bara glada av såna listor tror jag! 😊
Sandra Snellman

#4 - - Johanna:

åh, fin lista!

Svar: Tack! 💕
Sandra Snellman

#5 - - elin:

Så härligt med kärlek, jättesöta tillsammans!

Svar: Tack Elin! <3
Sandra Snellman

Upp