Om att skämmas

Känner ni också ibland att ni skäms för saker som ni egentligen vill göra? Speciellt dethär med bloggandet och fotandet och filmandet. Då menar jag förståss inte att jag skäms för min blogg, jag är väldigt stolt över den. Men jag tror alltid att folk ska tycka att jag är en himla narcissistisk person som skriver om mig själv på nätet och förväntar mig att folk ska läsa och vara intresserade. Jag täcks sällan fota mycket bland folk, och jag vet faktiskt inte varför, förut var jag så mycket bättre på det planet och vågade fota var som helst. Eller vågar gör jag ju nu också, det är snarare att jag inte ids. 
En sak jag skulle vilja göra är vardagsvloggar, men redan att tala framför kameran känns onaturligt för mig(därför måste jag öva!), och att sen ännu filma nån annanstans än hemma och dessutom bland folk känns så svårt för mig, men jag vill ju göra det! Det känns också så pinsamt, fast det inte borde vara så.
 
 
Är det nån annan som också känner sånhärna saker och har några knep för hur en ska skärpa sig? Vill ju bara göra mig av med domhär onödiga tankarna.
 
Allmänt, Sandra, Tankar | |
#1 - - Daniella Chanelle:

Jag skäms för hela min blogg. Eller liksom för att jag inte är lika bra på att blogga som alla andra, mina inlägg är inte genomtänka med bra text och passande snygga fotografier. Jag fotar bara med mobilen (sparar till en kamera) och då känns det pinsamt att bloggen är så dåligz..

Svar: Förstår precis hur du tänker, tycker dock att din blogg är väldigt bra och har inte ens reagerat på att du bara har mobilbilder! Tycker dina bilder är fina ändå.
Sandra Snellman

#2 - - ISA:

JAAAAAA! håller med, skäms massor när jag tar bilder hela tiden, som att folk tänker "tror hon att hon är storbloggare ellleeeeeer??". Oklart hur man ska komma från detta tho :(

Svar: Jaa precis! Egentligen tror jag inte att nån tänker så, men man får liksom ändå domdär nojiga känslorna..
Sandra Snellman

#3 - - jasmine:

tänker exakt lika!:D har så länge velat filma en video till bloggen men jag vågar int för är rädd vad bekanta här i lilla Borgå sku säga..

Svar: Jaa! Såklart man int ska bry sig om va andra tycker, men det är så svårt så svårt! :(
Sandra Snellman

#4 - - Amanda Jonsson:

börja vlogga! det är jättekul! vågade inte prata inför en kamera förut men en vänjer sig fort och har någon (kameran) att prata med när en är ensam. ang att ta fram kameran ute å filma så äre ju lite läskigt men filma med en liten kamera eller med mobilen och låtsas att du facetime:ar med någon. ingen bryr sig faktiskt. puss!

Svar: Jag vill ju börja vlogga! Ska nog i allfall försöka :) Blir så inspirerad av dig och av andra bloggare som börjat med videos. Och tack för tipset om att ha en liten kamera, faktiskt verkar det inte lika läskigt då! Puss på dig också!
Sandra Snellman

#5 - - Alicia:

Jag känner absolut igen mig, även om jag på senare år blivit lite mer trygg i mitt bloggande och mindre brydd om vad folk tycker så är jag fortfarande lite avvaktande med att dra upp kameran. Det är synd. För mig var det en viktig punkt när jag började dela mina inlägg på facebook. Det kändes SKITSKÄMMIGT och jag känner mig fortfarande störig och tjatig och självcentrerad när jag gör det, men jag har insett att det är viktigt att bekämpa den där jantelagen varje gång man orkar.
Skulle verkligen vilja kunna ge dig nåt tips, men är nog snarare lite i samma situation och hoppas kunna få nåt själv från nån annan som kommenterar ;)
En sak kan jag i alla fall säga: HEJA!!

Svar: Skönt att inte vara ensam om dethär i allafall, vi bloggare kan stötta varandra :)
Sandra Snellman

Upp