Mitt sportlov

Mitt sportlov – visst låter det som en rubrik man fick i lågstadiet efter varje sportlov och så skulle man skriva eller rita om vad man gjort. Här kommer ett precis ett sånt inlägg då! Jag inledde sportlovet med att åka till Himos och skida slalom med Matias, pappa och min bror Filip. Sen åkte min familj till Åland och jag och Matias blev kvar i Borgå med fem hundar att sköta.
 
Såhär fin pojkvän har jag!
 
Vi byggde en snökoja, gick på gamla stan och mös med hundarna såklart.
 
Det var FM i synkroniserad konståkning och Matias syster srinnade så vi åkte dit och titta en dag. Konståkning är en av de få sporterna jag orkar titta på, och det var faktiskt riktigt roligt.
 
Vecka två av mitt sportlov åkte jag till denna ljuva stad, Stockholm! 
 
Åkte dit på jakt efter praktikplats men kom hem med ett gäng andra prylar. Förresten så är lumene wild curl den bästa mascaran jag nånsin ägt, den enda som får mina fransar att hållas böjda! Den andra var inget vidare men kommer nog använda den ändå.
 
Jag åkte över till Åland efter min Stockholm visit och sov där ett par nätter med denhär mysiga katten, Caesar heter han! Min syster och hennes familj samt min farmor bor på Åland, så jag hälsade på dom.
 
Jag och Charlie byggde pussel.
 
Och dansade till bl.a. klappa händerna när du är riktigt glad! Charlie var viktig med att vi måste lyssna från "riktiga musiken", alltså vinylspelaren.
 
Charlie ville ha lillasyster med och dansa också, "stig upp och dansa Lissa!" sa han till Alissa som ännu bara ålar sig fram.
 
Tycker denhär tösen liknar baby-jag så mycket!! Jag föddes också med riktigt svart hår.
 
Här dansar Charlie med mamma Ida!
 
Nu är det slut på sportlov och jag är tillbax i Jakobstad, skönt att vara tillbax ändå, fast jag haft ett himla skoj lov!
 
 
Allmänt, Foto, Vardag | |
#1 - - ISA:

åh känner mig alltid så gammal när det pratas om skol-lov! haha. Men mysiga dagar. lilltjejen är FÖÖÖÖR söt <3

Svar: Men känn inte så :) Jag har över 30-åriga klasskamrater och dom har sportlov dom med :D Jaa visst är Alissa gullig! :)
Sandra Snellman

#2 - - Annsoh:

Fina bilder! :)

Svar: Tack!
Sandra Snellman

#3 - - Ida:

Ja så först att va ha du rikit virittä så du fått ett sånt foto på dej å charlie tills ja läst att de va ju ja :D

#4 - - Thea:

Så härli fiilis på bilden där dom dansar!

Svar: Joo! :))
Sandra Snellman

Upp