Fredagen den elfte mars

 
Äntligen har jag vågat mig på att filma en vlogg! Den blev kanske inte världens bästa men nånstans måste man börja. Jag ser ut och låter så himla trött där i början men det var jag ju också, får öva lite på att vara piggare i kameran samt att få klippen att hänga ihop lite mer. Samtidigt är jag stolt över att jag gjorde dethär!
 
Blev så glad när jag såg att Amanda länkat mig i sitt inlägg, hon är en av mina favoritbloggare och jag tycker verkligen ni ska kolla in på hennes blogg om ni inte gjort det förr!
Och välkommen till er nya som hittat hit via henne eller på annat sätt! Nu har jag över hundra följare via bloglovin' här, jag som varit stuck på 50 i ett par år och nu med nya året har jag fått dubbelt till, så glad! <3 
 
 
Allmänt, Video | |
#1 - - Daniella Chanelle:

Vad betyder "byga"? :D

Svar: Jag sa nog byka! 😄 används inte det ordet i sverige? Jag hade ingen aning! Måste leta upp på wikipedia och tydligen kommer det från åländskan och är ett ålderdomligt ord 😂 betyder att tvätta kläder i allafall!
Sandra Snellman

#2 - - Sandra:

Haha undrade som Daniella :P

Svar: Hade faktiskt ingen aning om att det är ett finlandssvenskt ord! :D tycker alltid att jag har så bra koll på vilka ord som är finlandssvenska och inte, men ibland dyker det upp ord som för mig är så alldagliga att jag aldrig tänkt på saken!
Sandra Snellman

#3 - - Erika:

Kul med videoblogg!

Svar: Tack! Kanske vågar mig på fler nån gång :)
Sandra Snellman

Upp