Nätshoppar nästan

Nästa vecka ska jag på ett bröllop, har inte gått på bröllop på mångamånga år så det ska bli superskoj att få gå på finfest igen. Höjdpunkten på alla fester för mig är alltid att få klä upp sig och känna sig fin. Hemskt gärna skulle jag köpa en ny klänning, men jag har redan en perfekt underbar Marimekko-klänning som jag fick i födelsedagspresent. Kunde ändå inte motstå att kolla in klänningsutbudet på några nätsidor. Tänkte visa vad jag hittat för fint, för det finns säkert någon annan där ute som behöver en klänning tänker jag.
1, 2, 3, 4
Alla dessa fina kommer från min favoritkedja & other stories <3 Ta en lite närmare titt på mönstret på trean, den föreställer faktiskt berg och bockar och grejer!
 
1, 2, 3, 4
 
Alla dessa kommer från asos, men hörrni titta på den ljuslila drömmen! Hela jag skriker vill ha men får hålla emot bara. Vad kallas dendär färgen förresten? Den är väl lite för rosa för att va lavendel va?
 
1, 2, 3, 4
 
Mera lavenderish, ni märker att jag gillar lavender och halterneck va? Tror den sista är min favorit av alla dessa faktiskt, nästan olagligt snygg! 
 
Nån annan som kommer gå på bröllop i sommar? Vad ska ni ha på er? JAG VILL VETA! Och förresten, vilka nätsidor gillar ni mest att shoppa från? Jag är en sån himla nätshopparnewbie, har bara beställt från dessa två förut, och typ cos och nelly kanske, men jag vill hitta lite mindre kända sidor, med unika och snygga kläder, fast är liksom för lat för att leta.
 
Allmänt, Shopping, Tips | |
#1 - - Chanette:

JAAAAAG ska på bröllop i sommar! Men ja vet no int va ja ska ha på mig :(

Svar: Jestas va du springer på bröllop helatiden :D
Sandra Snellman

#2 - - Beata:

ska bara fota lite bröllop, men älskar det så blir också kul!

Svar: Åååh vad kul! Det skulle jag också vilja göra :)
Sandra Snellman

#3 - - Kugge:

Åh så många fina, blev lite sugen! Men tråkigt att så många klänningar är bara i polyester. :/ Ska på ett bröllop i sommar, men tror klänningen får vara nån som redan finns i skåpet.

Tycker den här sajten har MASSVIS med underbara klänningar: http://www.modcloth.com/

Och är naturligtvis extremt sugen på en av Elins klänningar: http://elinsandholm.wix.com/esdesign

Svar: Jaa just det, jag tänker så sällan på materialen då jag nätshoppar, borde bli noggrannare där. Tack för tipsen, modcloth verkar ha supersnygga kläder och Elins klänningar har jag redan beundrat många gånger :)
Sandra Snellman

#4 - - Johan:

Snygga klänningar.

Svar: Jaa visst är dom!
Sandra Snellman

Upp