Ibland måste en stiga ur bilen för att ta en bild

Idag var himlen så fin att jag var tvungen att köra av motorvägen lite tidigare för att hitta en plats att stanna och ta en bild, synd att jag inte hade kameran med mig, det blev en telefonbild i stället, fast oavsätt vad man fotograferar med så blir det ändå aldrig lika fint som i verkligheten.
Vad händer annars i livet då? Jo:
Jag jobbar tisdag till fredag varje dag. Min arbetsplats är på en rastaurant och det är verkligen tungt och fartfyllt både för hjärnan och kroppen, är helt slut på kvällen trots att mina dagar i medel bara är runt 6 timmar långa.
 
Nästa vecka har jag semester så jag och Matias har köpt tält och trangia, på måndag åker vi över till grannlandet i väst för att roadtrippa. Vet inte exakt vart vi ska köra, tanken var först att röra oss nära Stockholm men t.ex. Öland låter också lockande, i fjol var vi på Gotland.
I allafall har vi några must see i huvudstaden, jag vill gå på moderna museet och se Yaoi Kusamas utställning och Matias vill gå på naturhistoriska, och vi båda vill gå till Bergianska trädgården, det finns ju så mycket fint att se redan i Stockholm bara. 
Men hörni, finns det några fina städer i Sverige som ni tycker att vi verkligen borde besöka? Och var lönar det sig att fira midsommar? Var händer det stuff? Berättaberättaberätta!
 
Allmänt, Tankar, Vardag | |
#1 - - Iisa:

Vilken härlig bild det blev! :)

Svar: Tack! Det lönade sig att stanna :)
Sandra Snellman

Upp