En semester i outfits

Tänkte köra på en liten cool idé och visa upp min semester i outfits, dock har jag nog inte bild på alla outfits jag hade eftersom jag byter outfit minst en gång i dagen, inte bara på semester utan annars också, men här är dom jag hittat bild på i allafall!
 
Första dagen tillbringades i Stockholm där det småregnade lite och var varmt fast jag förväntade mig kallt. Jag svettades i allafall i ett par gamla Diesel mom jeans, randig tröja från Cos, tossor från Karhu och den perfekta regnjackan från Petit Bateau. Köpte den i fjol efter att ha dreglat över den ända sen jag såg den på Sandra Beijers blogg, men jag vill ju lixom ha alla kläder hon har ju!!!
 
I Kalmar strosade jag runt i samma jeans, en ny top från & other stories, vet dock inte om jag gillar den än, får väl ge den en chans och om den inte känns bra så säljer jag den, den är i allafall mer rosa än vad den ser ut på bilden. Skorna är från Monki och det är denna sommarens favoriter och brillsen kommer från Urban Outfitters.
 
På Öland var det soligt så attans så jag gick mest i halsternecktoppar för att undvika brännränder på axlarna. Denhär toppen är från Bikbok och den suger, har använt den kanske fem gånger och trådarna sprättar.. Den perfekta kjolen är från Urban Outfitters och den är väl min mest använda kjol.
Blev det blåsigt fick min favorit cashmeretröja från H&M värma mig, den är så mjuk!!!
 
I den kungliga klänningen var jag klädd i ett annat halsterneck påhitt, nämligen denna från Cubus! Hittar aldrig nånging där, men ibland har dom väldigt bra kampanjer där, som t.ex. att allting är -40% mellan kl 8 och 10 någon viss dag, och denna fyndade jag på att sådant tillfälle och den har blivit flitigt använd, gillar modellen!
 
Ok kan vi bara ta en stund att jämföra min hudfärg på denna bild och på den föregående, på dom bilderna är det två dagars skillnad, TVÅ DAGAR! Ni kan tänka mig såna brännränder jag har(hittar inget svenskt vettigt ord för rusketusraita snälla nån hjälp mig finns det ens?)! I allafall, klänningen är från Monki och den suger också om jag ska vara helt ärlig för sömmarna liksom böjer sig i kjolen, man ser det till och med på bilden, alltså hur kan det vara så svårt att följa rätt trådriktning när man syr?? Nåja jag använder den ju ändå för jag tycker den är fin också.
 
Dethär var alla mina semesteroutfits! Väldigt enkelt men det är så det ska va på semester ju!
 
Allmänt, Outfit | |
#1 - - linnea:

fan va fint! glömmer typ alltid bort att fota mig själv och sånt där men egentligen ganska dåligt av mig eftersom att jag tycker att kläder är så kul!!

Svar: Tack! Så bra att ha lite inspirationsbilder åt sig själv att se tillbaka på om en nångång har klädkris hahah :D
Sandra Snellman

#2 - - Linnea Aurora:

Ahh, så fint! Har också provat den där Monkiklänningen och hade samma problem med sömmarna, men som du sa- fortfarande fin!!

Svar: Tack! Jag borde verkligen bli bättre på att lägga märke på sånt i butiken! Men fin är den ju ändå :)
Sandra Snellman

#3 - - Marinda G:

ÄLSKAR den gula jackan! Så himla fin!

Svar: Tack! Är också väldigt förtjust i den <3<3
Sandra Snellman

Upp