Dina ögon krymper som blåjeans

Mina vardagar ser ganska lika ut, jag chillar bort morgonen och sen jobbar jag 12-18 ungefär, vissa kvällar hittar jag på nånting kul, idag var en sån. Jag gick nämligen på en liten kvällspromenad tillsammans med lilla Liv och min goda vän Linda.
För en liten stund sen kom jag hem och kände att jag ville ta lite bilder på vad jag hade på mig eftersom jag kände mig så himla fräsh och stilren, sådär obrydd och slarvig men ändå fin! Stella ville väldigt gärna vara med på bild. Men alltså jag har verkligen fastnat för denhär lite mer enkla och avslappnade looken, visst gillar jag fortfarande mönster och sånt, men jag märker hur jag allt mer drar mig till enfärgat och avskalat. 
När jag klippte mitt hår kände jag mig själv som flera olika Astrid Lindgren karaktärer, bland annat Lotta på bråkmakargatan, hennes mamma och Malin från vi på Saltkråkan, jag googlade lite och upptäckte att Malin verkligen har en ganska najs look och ända sedan dess har jag inspirerats av den stilen, roligt va?
Mina sandaler från monki älskar jag att kombinera med uppvikta momjeans, och momjeans tycker jag att passar bäst med vita tröjor, fast den jag har här är ljusgrå, hittade den idag på H&M för ynka 12 euro! Nuförtiden köper jag väldigt sällan kläder från H&M eftersom dom allt som oftast blir kvarglömda i skåpet, men ibland hittar man guldkorn alltså!
Gu det känns som att jag kan tjata på om kläder hur länge som helst! Det får va nog nu för detta inlägg, ha det bra!
 
 
Allmänt, Outfit | |
#1 - - Sarah:

Skönt o gå en promenad :)

Svar: Ja verkligen!
Sandra Snellman

#2 - - Ellen Gräntz:

Vilken underbar bild, så lugn och fin :)

Svar: Tusen tack! <3
Sandra Snellman

Upp