Narcissus garden

I söndags begav sig jag och Matias in till Helsingfors för att tillbringa en liten turistdag där, så mycket turistande blev det nog inte, men vi hann gå på ett par loppis (jag köpte en till marimekko långerman till min lilla samling), Vinterträdgården och Borgbacken(även om vi bara gick runt och inte åkte nånting, det får vi göra efter lönedagen!). 
Även om vi båda i nuläget bor på under en timmes avstånd på varsin sida av Helsingfors så blir det liksom sällan att vi hinner upptäcka alla guldkorn i den staden, även om Matias jobbar i Helsingfors och även om jag studerat där i tre år så har liksom ingen av oss varit till Vinterträdgården tidigare, skärpning!
 
Yaoi Kusamas verk verkar vara utställda lite varstans där jag rör mig, i Helsingfors, i Stockholm, i Köpenhamn, men det tycker jag bara är sjukt najs!
 
Mitt fina sällskap!
 
Ett sånt träd skulle man ha! Sen när jag bor i en lägenhet som jag känner att jag kommer villa bo i länge så kommer jag skaffa mig en mindre botanisk trädgård där hemma.
 
Just denhär installationen heter Narcissus Garden, den finns också på Moderna Muséet i Stockholm just nu!
 
Jag hittade så himla gosiga barrträd, om nu barrträd kan vara gosiga, men barren var liksom mjuka och behagliga på nåt sätt?
 
Fiskar finns där också.
 
Och så kröp Matias in i en häck!
 
Och jag kröp efter! Det var allt från den lilla turistdagen, rekommenderar varmt Vinterträdgården till alla er andra som rör er i Helsingforsregionen i sommar! Och ni som inte gör det, kom hit ändå vetja! Det är najs!
 
Allmänt, Resor, Vardag | |
#1 - - joré:

så fina bilder! helsingfors kanske man skulle besöka?

Svar: Tack! Ja Helsingfors är absolut värt ett besök! :)
Sandra Snellman

Upp