Datorfodral av klänning

Dethär datorfodralet sydde jag då jag skaffade min nya dator men har visst glömt att visa upp det även om jag fotat det för länge sen.
 
Jag köpte en klänning på loppis för 1€ med ett himla fint mönster som ser ut som små bergstoppar. Jag använde bara tyget nere på kjolen och fållade sedan upp klänningen igen så den blev kortare, och mer användbar för mig!
Som foder använde jag nåt sorts tyg med vadd på som jag också fann på loppis för 50 cent eller nåt sånt, och dragkedjan hade jag hemma, så något dyrt fodral blev det inte.
 
Innertyget hade jag också hemma, det är från ikea. Vad tycks om denhär? Själv är jag ganska nöjd! Men ett tips till er om ni vill göra en likadan är att använda en plastdragkedja i stället för en i metall som jag gjorde, det känns lite otäckt ibland att dra ut datorn ur fodralet.
 
Tidigare har jag gjort ett liknande men med ett gammalt liggunderlag i som foder, den gav jag till Matias nu eftersom hans dator passar perfekt i den.
 
Dethär blir mitt bidrag till månadens sypepp!
 
 
Allmänt, Pyssel, Sy | |
#1 - - Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta:

så fint

Svar: Tack! :)
Sandra Snellman

#2 - - Daniella Chanelle:

åh vad fin! och ja, det är som med mej och hårda skal till mobilen. föredrar plastskal för det känns som om den kommer skrapas annars...

Svar: Tack! :)
Sandra Snellman

#3 - - Alicia:

Fem av fem sjögurkor för superbra återbruk! Älskar att fynda klänningar med kjolar långa nog att använda till någonting annat :) Så fint med de små bergstopparna och det röda fodret!

Svar: Tack! :)
Sandra Snellman

#4 - - Ella:

gud vad fin! har sytt ett eget också men hade inget vadd så det skyddar inte särskilt mycket, men blev sugen på att sy ett nytt nu!

Svar: Tack! Det tycker jag du ska göra, bara roligt att ha flera olika också :D
Sandra Snellman

#5 - - Emmy:

Så bra återbruk! Jättefin! :)

Svar: Tack! :)
Sandra Snellman

#6 - - Kugge:

Jestas så fint!

Svar: Tack! :)
Sandra Snellman

#7 - - Sofia/Trådtanten:

Tyget är ju helt underbart. Att lapa sol på en parkbänk i den klänningen men ditt mobilskydd i knät. Så skulle jag också kunna möta våren!

Svar: Jaa eller hur! Så bra att man kan fynda så fint på loppis :)
Sandra Snellman

Upp