Sorry I'm crying in public this way

Alltså nu måste jag bara få skriva av mig lite. Jag har varit tillbaks i Jakobstad i två veckor nu och allting började så himla bra. Var sjukt peppad på att komma tillbaka till studierna och hoppades på att få lite rutin i mitt liv efter jullovet. Har haft en så himla kreativ period, jag har ju bloggat nästan varje dag, jag har sytt, jag har fixat en portfolio, fotat, jobbat flitigt i skolan, allt möjligt! Men denhär veckan har varit tung för mig. Plötsligt bara försvann all min inspiration och jag har inte lust för nånting, skola har vi haft bara två dagar denhär veckan, och det känns nästan jobbigast att vara här men inte göra nånting, ändå kan jag inte bara ta mig i kragen och få nånting gjort. Nu ska jag ha ledigt tills tisdagen igen och det vill jag inte. Veckosluten i Jakobstad är kanske något av det värsta jag vet. Egentligen vill jag bara umgås med någon eller göra nånting roligt men det blir sällan så, att försöka hitta på nånting blir bara som en jobbig process på något vis. Allra helst vill jag åka till Åbo eller Borgå varje veckoslut men att åka tåg är fruktansvärt dyrt och jag lever på studiestöd. Som tur har jag i allafall världens finaste hund att mysa med, utan henne skulle nog allt kännas mycket jobbigare.
Jag hoppas verkligen att vi kommer ha mer att göra i skolan nästa vecka och att jag inte ska vara såhär arg som jag varit nu. Har blivit arg för minsta lilla småsaker men som tur har jag ändå kunnat hålla mig lugn och försökt att det inte går ut över andra. 
Min plan för detta veckoslut är att försöka få klart min portfolio och söka praktikplats till hösten(vill till Stockholm<3) och att börja skissa på en logo till ett gym en bekant till mig ska starta. Hoppas så mycket att få inspirationen och motivationen i gång igen. 
Jag hoppas ni alla får ett superfint veckoslut i allafall <3
 
 
Allmänt, Sandra | |
#1 - - Rebecka:

Vet precis hur det känns....man borde liksom ha fullt upp hela tiden så man inte hinner känna efter... :/
Jag är också väldigt ensam i den här stan, har bara en kompis här, och hon har jobb och familj, så man kan int riktigt hitta på något när som helst. Om du någon gång vill fara en loppisrunda eller ta en kaffe/te så kommer jag nog gärna! :) kram

Svar: oj sku vara roligt att hitta på nånting nån gång :) om du vill kan du fråga ronnie om han har mitt telefonnummer så kan vi whatsappa eller nånting o hitta på nå skoj. jag ids int skriva numret här så det går säkert lättast så. kram!
Sandra Snellman

#2 - - N:

Vad fin du är :)

Svar: Tack :)
Sandra Snellman

Upp