Mina instax-bilder

På jullovet köpte jag en rosa söt liten instax mini kamera. Tänkte visa er några kort jag hunnit ta!
 
Mest är det selfies med favorit personer <3  Ett med mig och Liv, ett familjeporträtt på mig, Matias och Liv, och så pre-party en selfie med mina egna babes, Thea och Panda.
 
Snöig överexponerad bild på min bebis i snön och en selfie med världens finaste Charlie <3 Jag bad honom skratta när vi tog kortet och tänkte att han skulle le då men han faktiskt bokstavligen skrattade!
 
Sen har vi den första bilden jag tog som är på Ida och Charlie i trappan, och så en väldigt mycket överexponerad bild på Matias och Liv.
 
Jag känner att jag ännu har mycket jag måste lära mig med denhär kameran, det är svårt att få bilderna rätt exponerade, speciellt med den kraftiga blixten, men samtidigt är det så spännande att se hur resultatet blir och bilderna blir faktiskt ganska charmiga. Med tiden lär jag mig nog mer om hur man får en passlig exponering med denna!
Allmänt, Foto | |
#1 - - Jessica:

Åh en sån kamera skulle man ju vilja ha! Det är ju så kul med att få bilderna direkt i handen med :)

Svar: Jaa eller hur! Hela processen är så spännande 😄
Sandra Snellman

#2 - - Daniella Chanelle:

Åhhhh vad fin <3 är inte filmen till den jättedyr dock?

Svar: Blir ungefär 1€/10kr per bild, inte så dyrt som jag trodde först men fortfarande ganska dyrt. Tycker ändå det är värt det 😊
Sandra Snellman

#3 - - Iisa:

härliga bilder, har så länge drömt efter en polaroid kamera!! xx Älskar färgen på din :) Jättemysig stämmning du haar på bloggen och härliga bilder!

Svar: Tusen tack Iisa <3 Älskar också färgen på min kamera, min favoritfärg! :)
Sandra Snellman

#4 - - Ida:

Du å charlie liknar jättemycky på bilden :)

Svar: Hahah kanske lite 😄
Sandra Snellman

#5 - - Daniella Chanelle:

10 kr per bild är ju billigt om man jämför med var jag trodde det skulle kosta! Var köper du din extra film? Xx

Svar: Köpte två paket då jag köpte kameran från en liten fotoaffär i min hemstad, Karfoto heter den. Billigast får man nog film från ebay men jag förstår mig inte på hur man beställer därifrån och hur det funkar med shipping och sånt :D
Sandra Snellman

#6 - - Linnea Aurora:

Men åhh kul!! Vill ha en!!!

Svar: Jaa den är faktiskt jätte kul att fota med :)
Sandra Snellman

#7 - - Ida:

Åhh vill också ha! Vill kunna ta en massa bilder och hänga upp dem i mitt rum sådär tumblrigt ;P

Svar: Jaa den är verktigen najs! 😄
Sandra Snellman

#8 - - Ronette:

Älskar Instax! Tycker du har fått fram fin känsla i dina bilder du visar här. Ett litet tips med blixten är att man kan sätta för en bit maskeringstejp eller en liten pappersbit när man inte vill ha den så stark :)

Svar: Tack för tipset! Ska absolut testa :)
Sandra Snellman

#9 - - Anna Sofia:

Vad fina! Har en liknande kamera fast den ser mer traditionell ut :) Men av någon anledning vill den inte starta eller låser sig så är lite ledsen... men har velat ha en sådan du har!

Svar: Tack! :) jag har också en äldre äkta polaroid som jag inte får att funka, och så tror jag det inte tillverkas film till den heller :(
Sandra Snellman

Upp