I've been thinking of sunshine

Såhär ser vi ut ungefär varje dag vid fem tiden efter en par timmars tupplur. Jag har bara ett halvt ögonbryn kvar och mascarapriplor under ögat. För mig är det så frestande att bara sova lite när jag kommer hem från skolan. Brukar ta ut Liv på en promenix och sen somnar vi båda på soffan eller i sängen. Ibland bestämmer jag mig för att jag inte ska sova men det är så mysigt när liv kryper sig upp och ligger ovanpå mig och kurar ihop till en boll och somnar, borde liksom inte ens på sätta mig ner för annars somnar jag. Idag hade jag tänkt gå och simma men vi får se om jag orkar, dom stänger om två timmar så.
Är jag förresten den enda som aldrig byter till myskläder när jag kommer hem, alltså aldrig, tycker det är alldeles för jobbigt att klä om sig. Orkar knappt klä av mig när jag ska gå och lägga mig, minns att jag ibland när jag var yngre, typ 13, 14 kunde sova en natt med mina kläder på och sen ha samma på mig nästa dag, alltså herregud va fräsht.
Nåja, tror nog jag ska dra mig till simhallen nu i allafall, vi hörs!
Allmänt | |
#1 - - Sarah:

Mysigt me sovsällskap :)

Svar: Så sant :)
Sandra Snellman

#2 - - Annamariaa:

Åhh, jag önskar att jag bara kunde gå och lägga mig efter skolan. Lyx ju. Kram på dig <33

Svar: Ja det är ju skönt i stunden men sen sover jag inte på natten i stället.. Kram :) <3
Sandra Snellman

#3 - - Daniella Chanelle:

Haha, det blir väl snarare att jag går ut med myskläder för att slippa byta om när jag kommer hem. Som idag - mysbyxor hos psykologen!

Svar: Hahah, så gör jag på veckosluten också, brukar gå till ut med hunden i mina pyamasbyxor :D
Sandra Snellman

Upp