En liten uppdatering

Hej alla! Jag märkte just att jag inte uppdaterat sen i tisdags, jag som haft ett så bra bloggflow! Nåja, en lång paus var det i allafall inte, och heldre inlägg med lite innehåll i ställe för att bara blogga för att. I allafall, jag har haft ganska mycket projekt på gång denhär veckan så jag kan ju berätta för er vad som händer i livet!
 
I skolan har vi nu en teckningskurs, där har vi fått en illustrationsuppgift som jag är väldigt taggad på och ganska nöjd med vad jag hittills åstadkommit faktiskt. Vi ska illustrera bilder till en sångbok för småbarn, och det bästa är att de mest passande illustrationerna kommer vara med i boken på riktigt! Skulle kanske kunna visa er hur mina illustrationer blev sen.
 
Två andra grafiska projekt jag hållit på med är en logo till ett gym som jag faktiskt är ganska nöjd med hittills och ett årsfest overallmärke som ska vara klart idag och jag fortfarande strider med. 
 
Idag ska jag åka till Borgå och stanna där tills måndag veckan därpå, vi ska åka och skida till Himos och sen ska jag vara hundvakt åt alla våra fem hundar när min familj åker till Åland. På måndagen är det min tur att åka iväg, nämligen till Stockholm! Om allt går som planerat så kommer jag praktisera där på hösten. Efter det styr jag kosan till Åland där min syster bor, och sen via Åbo och upp till Jakobstad igen. 
 
En rolig grej med bloggen i år är att mina bloglovin' följare har ökat ovanligt mycket, har varit fast på 50 stycken typ sedan jag startade upp! Nu plötsligt har jag 90! Snart har jag väl hundra! Låter kanske fjuttigt, men för mig känns det som en stor grej! Dessutom är ni så många fina som börjat kommentera, tack för det hörni, jag blir så glad! <3
 
Och förresten! Är det några Stockholmexperter som läser min blogg och vill tipsa om nånting jag verkligen borde göra medan jag är där ett par dagar? Eller kanske nån som vill ta en fika med mig? Jag tänkte kanske besöka fotografiska, men finns det några fler utställningar på gång som verkar intressanta?
 
Allmänt, Sandra | |
#1 - - Lili:

Vilka roliga projekt! Att illustrera till en sångbok för barn låter ju helt fantastiskt.

Svar: Jaa verkligen! Är så peppad :)
Sandra Snellman

#2 - - Ida-Marie:

Ååh så roliga projekt du har på gång :D

Svar: Jaa, faktiskt fullt uppe just nu :)
Sandra Snellman

#3 - - Hanna Sahlqvist aka Hannavic:

Men awww sötisen :D
Många kramar från Hanna <3

Svar: Tack och kram Hanna! :)
Sandra Snellman

#4 - - Sandra Leone:

Åh, det låter som jättespännande projekt!

Svar: Tycker jag med! 😊
Sandra Snellman

#5 - - CAMILLAESI:

Vilken söt hund på bilden :-)
Vad spännande med teckningskurs förresten, visste inte att det finns sånt

Svar: Tack! Studerar man grafisk design så är det ganska vanligt med teckningskurs :)
Sandra Snellman

Upp