Vårens första dag

Hej alla solisar! Våren är här och jag har tagit fram mina toms, storstädat lägenheten och köpt blommor.
 
Körde på en ovanligt stilren look idag med mina boyfriend jeans från pull&bear och vit långerman från h&m. Och märker ni att jag börjat använda byxor igen? Använde nästan endast kjol ett tag men nu har jag förstått att spända jeans är inte min grej, lösare jeans och byxor sitter så mycket bättre på mig och jag slipper bli arg på domdär sömmarna som alltid snurrar sig på vaden.
 
Om ni undrar varför jag har mobilen i handen på var och varannan bild så beror det på att jag använder den som fjärrutlösare. Så behändigt då man ser precis hur bilden blir! Här ser ni lite av mitt vardagsrum också, jag har alla mattor ute och vädras, så det ser lite tomt ut. Nu när jag städat så skulle jag kunna visa er min lägenhet också, dock är jag inte så bra på att ta fina inredningsbilder.
 
I håret har jag en ros idag! Jag tänkte kanske samla ihop lite bilder till ett frisyrinlägg, eftersom jag älskar att ha håret i olika frisyrer i stället för löst bara, vad skulle ni tycka om ett sånt inlägg?
 
Allmänt, Outfit | |
#1 - - Amanda:

Mobil som fjärrutlösare???? Hur??

Svar: Man måste ha en kamera med wifi funktion, sen kopplar man mobilen till kamerans wifi och fotar via en app, den jag har till min Canon heter camera connect! Man kan också spara bilderna direkt till mobilen på det viset, så behändigt för instagram!! :)
Sandra Snellman

#2 - - Lili:

Vad fint du har det hos dig och vilken snygg ros du har i håret! Det skulle vara jättekul att se ett frisyrinlägg. :)

Svar: Tack snälla! :)
Sandra Snellman

#3 - - Fredrikapåvinden:

Alltså wow va smart att kunna använda mobilen som fjärris! Hade jag ingen aning om! Och jäklar va cool och queenig du är i jeans!

Svar: Taack! <3 Kameror med wifi är faktiskt världens bästa idé!! Ända sen jag skaffat min nya kamera så slipper jag släpa med mig små fjärrisar som jag ändå bara tappar bort.
Sandra Snellman

#4 - - Kugge:

Så smart med mobilfjärris! Och JAAA för frisyrinlägg! :)

Svar: Absolut! Frisyrinlägg på kommande ;)
Sandra Snellman

#5 - - Ronette:

Fint inlägg!
Jag blir så nyfiken på den rosa kudden med händerna. Tror jag sett det som tyg eller täcke(?) någon mer stans och skulle så hemskt gärna vilja veta var man kan haffa! (Om det inte är nåt utgånget såklart).

Svar: Tack! Kuddfodralet är från H&M home, jag har lakan i samma mönster också, har för mig att dom också hade fat. Vet dock inte om de finns kvar mer, för jag köpte dem på julrean..
Sandra Snellman

Upp