Jag var country och du var otrolig

Just nu har vi en tryckkurs på gång i skolan där vi ska prova på olika tryckmetoder, först ut är tygtryck med tryckram! Det har jag ju gjort förut också, och det är så roligt! Men jag har lite svårt att bestämma mig för ett motiv. "Det är lite som att bestämma vilken tatuering man ska ta" sa Thea och jag håller med. 
 
När jag kom hem så öppnade jag en gammal bläckpatron som jag tagit från skolans printer då dom byttes och började måla och klotta lite för att komma i gång.
 
Jag har övat på att rita människor idag också, jag utgick från denhär bilden, men när jag märkte att proportionerna blev lite annorlunda så slutade jag titta på bilden vilket resulterade i ett par väldigt märkliga ben och en konstig hand, om man inte tänker på dom två faktorerna så blev jag faktiskt rätt nöjd.
 
Tycker att själva klottservetten blev snyggare än allt jag målat idag! Men så är det ibland.
 
Allmänt, Grafisk design, Illustration, Pyssel | |
#1 - - Thea:

Kan ja få servettens mönster på en paitoliiniii

#2 - - Julia / Blomstrande:

Haha! Att man är mera nöjd med klottpappret än själva teckningen känner jag igen. Varje gång jag försöker mig på vattenfärger så är jag nöjdare med nyansen på smutsvattnet än målningen jag får till stånd. Gillar i alla fall din teckning. :)

Svar: Hahah precis! Men klottpapper och smutsvatten kan också vara väldigt väldigt vackra, gäller att hålla ögat öppet :)
Sandra Snellman

Upp