du med dina issues, och jag med mina

IMG_5926 IMG_5921 IMG_5909 Eftersom jag idag gjort absolut inget nyttigt eller kreativt kände jag på kvällen att jag måste hitta på nånting. Jag kan inte bara sova bort en hel dag. Då bestämde jag mig för att öva lite med mina ögonskuggor som jag använder ganska sällan eftersom jag är lite osäker på om jag gör rätt och hur det borde se ut osv. Idag tog jag i allafall modet till mig att till och med fota och lägga ut hur det blev. 
 
Ögonskuggspaletten jag använder är faktiskt den enda jag nånsin ägt och den heter Nude Tude och är från The Balm(som även är mitt favoritmärke då det gäller precis all smink!).
Eyelinern är också från The Balm och den är verkligen den bästa jag nånsin testat, det blir så små skarpa linjer och den håller riktigt bra.
På ögonbrynen använder jag alltid en ögonbrynsskugga från H&M som jag tycker funkar riktigt bra, förut använde jag en penna men det visade sig att brynskuggan funkade bättre.
 
 
Till huden brukar jag inte göra nånting eftersom jag inte vill täcka mina fräknar och eftersom jag inte riktigt vet vad allt man behöver, det verkar så himla komplicerat och som att man behöver en massa olika produkter och krämer som jag ärligt talat inte ens vet skillnaden på. 
Som tur har jag ändå en väldigt bra hud på det viset att jag inte får några stora finnar, men däremot brukar jag vara ganska mörk runt ögonen och så blir jag väldigt röd om kinderna då det är varmt eller kallt, så jag har funderat en tid på att skaffa nån sorts concealer som kunde täcka vissa områden i allafall lite, skulle i allafall vara en lifesaver dom dagarna man är så trött så det ser ut att ögonen snart faller bort.
 
 
Allmänt, Sandra | | En kommentar |

Framed

 IMG_5672
IMG_5650
IMG_5686
Idag tog vi porträtt på alla oss i Jakkara, blev riktigt nöjd med några av dem så jag bestämde mig för att använda en av dem här på bloggen där på sidan! Vad tycks? Visst blev dom roliga?
Allmänt, Foto, Sandra | | En kommentar |

skokärlek

 
Eftersom jag just nu drömmer om ett par nya sneakers att ha på mig dagar då man måste gå mycket har jag suttit och pinnat ihop en skokärleksboard på pinterest. Just nu är mina favoriter Karhus modell Albatross. Dom är så himla fina och jag funderar faktiskt på att klicka hem ett par såna för skatteåterbäringspengarna som snart kommer. Dessutom har dom rea på hemsidan!!
Högt uppe på skoönskelistan ligger också ett par nike cortez i orginalfärg eller adidas stan smith i nån söt färg(t.ex. rosa <3).
 
Blev så ivrig på domhär skorna att jag till och med knåpade ihop en liten illustration!
Allmänt, Illustration | | Kommentera |
Upp