Bubblande glädje

 
 
Bildserie från Paris
Allmänt, Foto, Resor | | En kommentar |

Ett par nyanser av grått

Idag har jag klätt mig lite gråare än normalt, det är nämligen så att jag ska på munahunt och vårt lags tema är grafiker. Vi ska alltså alla vara klädda lite sådär stilrent konstnärligt.
I både min klädstil och min inredningsstil brukar man vanligtvis se många glada färger och mönster. Idag blir ett undantag.
 
(nej jag ska inte gå med skorna som syns på bilden, byter till ett par varmare)
 
 
Jag har lite svårt med dethär att ta outfitbilder. Här på gården funkar det bäst i skuggan av huset men bakgrunden blir oftast rörig. Jag använder oftast mitt 18-75mm objektiv där bländaren går att sänkas bara till typ 3,5 eftersom jag har så svårt att få fokusen rätt. Jag har försökt med fjärrutösare också men min kamera har lite svårt att själv förstå var fokusen ska ligga, därför måste jag ändå oftast använda manuell fokus. Har nån några bra tips på hur man fotar outfitbilder eller självporträtt smidigt?
 
Sen förståss så blir jag ju själv oftast lite fåning och se ut på bild. Av hundra finns det tre bra bilder liksom. Oftast väljer jag heldre bilder där jag ser lite sur ut i stället för glad. Har så himla svårt att se naturligt glad ut på bilder. Ändå tycker jag inte att jag har nåt resting bitchface heller.
Allmänt, Outfit | | 2 kommentarer |

Vi kommer alltid ha Paris

Nu har jag äntligen fått min mokkula tillbax och har internet! Jihuu! Detta betyder att jag nu tänker visa lite Parisbilder. I första Parisinlägget kommer jag visa domhär mesta turistbilderna, så håll i hatten.

Låsräcket var så fullt med lås att det hade gått sönder på vissa ställen, därför var det plank över räckena hela vägen över. Här är ändå en liten del utan plank på. Nog finns det många kära par i Paris alltid.
 
Första dagen gick vi upp till Sacre Coeur
 
Det var så fint och soligt och vårigt! Här är Sacre Coeur.
 
Vi hade tänkt klättra upp i eiffeltornet men vi var så trötta och frusna när vi kom dit så det blev inte av.
 
Vi tog en selfie nedanför istället, lika bra vetni.
 
Typ överallt i paris var träden klippta såhär fjålligt.
 
Här har vi då tornet. Stort var det i allafall.
 
"If you jump from a bridge in Paris, you're in Seine" sa jag åt Linda när vi gick över Seine.
 
Alltså det var faktiskt lite tråkigt att det fanns så himla många hemlösa människor där. Men så är det väl i dom flesta storstäder, mer folk än vad det finns jobb.
 
Här har vi DaVinci triangel grejerna. Louvren skulle ha varit gratis eftersom det var första söndagen i månaden, men vi orkade inte köa.
 
Notre Dame! Hittar ni gubbarna från filmen?
Allmänt, Foto, Resor | | Kommentera |
Upp