Mitt sommarhem

'
Idag städade jag min lilla stuga som jag ska bo i hela sommaren, den är så pytteliten så det snabbt blir ganska stökigt, men nu när det är städigt tycker jag massvis om den.
 
Skorna får man lämna ute när man kommer in, annars är hela stugan full med gräs.
 
Förvaring har jag väldigt lite av, och kläder väldigt mycket av. Mina favoritklänningar får hänga framme. Resten av kläderna jag inte får plats med i lådorna har jag uppe i våningssängen.
 
Möblerna är gamla, men just såna som jag gillar, speciellt skrivbordet och byrån.
Lite blommor i fönstret ville jag ha.
 
Denhär skålen köpte jag på antikloppis för 6€, den är väldigt fin tycker jag. Man kan ju ha t.ex. sallad eller frukter eller annat ätbart i den, men just nu fungerar den som krims krams burk.
 
Närmare titt på mönstret! Jag hoppas jag ännu hittar många fina saker här på loppis, eftersom både pojkvän och syster lovat köpa nånting till mig som födelsedagsgåva. Jag älskar att gå på loppis, och speciellt här på Åland då det finns så många bra.
Allmänt, Inredning, Loppis | | En kommentar |

Uffe på berget

Idag var jag ledig från jobbet, så jag och min jobbkompis, Minna, bestämde oss för att åka in till Mariehamn. Vi gick i några butiker, jag köpte en kjol från H&M, och ett häfte och tre burkar från clas ohlson, allt för under 15 euro.
Efteråt åkte vi till Uffe på berget, jag drack en tranbärs limonad som var supergod. 
Bilderna är tagna med min telefon (iphone 5), ibland är jag riktigt nöjd med dens kamera.
 
 
På kvällen åkte jag, Matias och Minna på loppis till Eckerö, där var också Ida och Charlie. Efteråt hämtade vi några bordsspel från Ida och hälsade på Caesar och Nadja kissorna.
Allmänt | | Kommentera |

Glad Midsommar!

Midsommar firades i år på Åland eftersom det var här jag råkade vara! Jag och Matias körde till midsommarstången i Torp, och möttes av denhär lila filuren som plockade ogräs på området och slängde det över staketet. Fast på bilden plockar han en blomma åt mamma.
 
Det tog så himla länge att resa midsommarstången och så började det ju regna också.
 
Min syster, Ida och hennes son, Charlie.
 
Charlie under paraplyet i pappa Marcus famn.
 
Matias var också med, han var nog inte så nöjd över regnet som han ser ut på bilden. Det var bara jag som sa att han måse le.
 
Jag orkade aldrig ta en bild på midsommarstången när den var uppställd, vi for iväg så snabbt p.g.a. regnet, men typ såhär såg den ut.
 
Vi fortsatte till Ida och åt massor med god mat! Efteråt var jag så mätt så jag somnade en stund på soffan.
 
När jag vilat klart körde jag och Matias iväg till en fest. Det var ett enormt lyxigt hus med stora fönster ut till vattnet. Hela gänget var ute på bryggan och hade det skoj och så förflyttade vi oss in senare för att äta kladdkaka. Vi åkte hem ganska tidigt eftersom vi båda hade jobb tidigt idag.
 
Såhär fint speglades himmelen i vattnet.
 
Och såhär tjock var dimman när vi körde hem. Trevlig midsommar allihopa <3
Allmänt, Foto | | En kommentar |
Upp