Sverige roadtrip del 1 - Uppsala

Vet ni va! Idag fick jag en ny dator, detta betyder att jag har mycket ork och tålamod att fixa bilderna från i somras! Vi börjar med dag ett från min och Matias roadtrip genom sverige, Uppsala!

Vi övernattade tydligen på parkeringen till en golfplan, på natten när vi körde dit i mörkret tyckte vi att det var ett bra ställe att sova, vi sov alltså i bilen. På morgonen kryllade det av golfgubbar utanför bilen. Vi körde in till Uppsala centrum och kollade in kyrkan.Vi gick runt kring centrum och tittade på ån mest. Matias hittade en ny jacka på rea och vi åt kebab på en korvkiosk.


Vi checkade in botaniska trädgården och jag åt en ärta i smyg.
 
Kaktusrummet<3
 
Man måste ju känna på alla kaktusar också.
 
Ljuset var ganska fint på vissa ställen i växthuset så jag måste ju smygfota Matias med jämna mellanrum.
 
Vi körde vidare till Gamla Uppsala och klättrade på vikingagravarna.
 
Det var ungefär det Uppsala äventyret, Stockholm nästa då!
Allmänt, Foto, Resor | | Kommentera |

Säljes nya beats

Jag säljer dessa splitternya helt oanvända beats by dre solo2 för 130€(nypris 199€). Priset går att diskutera. Hör av er här eller maila s.e.snellman(a)gmail.com
Dessa finns hos mig i Jakobstad men kan fås till bl.a. Borgå, Helsingfors eller Åbo.
Allmänt, Till salu | beats, beats by dre, säljes | | Kommentera |

Månen

Månen har varit så sjuttons fin de senaste nätterna/kvällarna. Jag har äntligen fått tillbaka min egen lägenhet och dethär är alltså utsikten från den och jag tycker det är så fint!!
Nu har också mina vänner börjat flytta tillbax upp så jag behöver inte gå runt och tråka dagarna i ända, skolan börjar på tisdag och det är många bra saker jag har framför mig nu. Mest ser jag fram emot att få lite nya möbler och få lägenheten snygg, därefter förståss att skolan kickar igång. 
Liv har också anpassat sig väldigt bra till denhär nya miljön. Klart vissa grejer kan vara lite skrämmande ännu, så som andra hundar och cyklister. Fyrverkerierna från villaavslutningen däremot var inga problem, det var mer jag som låg under täcket och skakade. Jag fattar inte varför raketerna ska skjutas här i stan också, villorna är ju inte här? Nåja, som tur är det bara några dagar om året som det händer ändå. Jag tror faktiskt inte jag skulle trivas här i Jeppis under sommaren alls, för mycket stök och liv, speciellt då jag bor mitt emellan alla pubar och skolparken. Vinterhalvan har jag däremot inga problem med, då är det ju lugnt.
Allmänt | | Kommentera |
Upp