London by night

Sista kvällen i London åkte vi till Picadilly cirkus för att kolla hur där ser ut på natten.
 
Poliserna tog det lugnt. London var helt dött en onsdag natt.
 
Heidi framför stora skärmarna.
 
Undergrounden var stängd och busssystemet är lite knepigt att förstå sig på där, men vi hittade i allafall en nattbuss tillbax till vårt hostell.
 
Också på gatorna runt hostellet var det tomt och ödsligt. Men ganska skönt.
 
 
Och nu till nåt helt annat! Vet ni vad! I morgon ska jag se Veronica Maggio. Är så jättejätte glad för Verinica är kanske min favoritartist i hela världen. Det är nånting så fint med hennes musik, man känner lixom igen sig i varje ord. I går var jag och Matilda på After Eight och lyssnade på Maggio covers, tycker det var en perfekt uppvärmning inför i morgon! 
I morgon åker vi alltså ner till Vasa i en fullproppad bil och det ska bli så bra!
Allmänt, Foto, Resor | | En kommentar |

Hattar och katter

Halloween firade jag i Åbo med bra sällskap. Vi började hos Linda med att hastigt laga oss och pyssla ihop säkert världens fulaste fez åt Matias.
 
Lindas hatt var lite mer satsad.
 
Här är min stilige doktor! 
 
Doctorn och Amy Pond! 
 
 Och doktorn med Mad Hatter.
Ännu en bild från kvällen. Både jag och Linda fick hedersomnämnande i kostymtävlingen och Matias kom på femte plats!
Allmänt, Outfit | | Kommentera |

Lite London

Förra veckan var jag ju i London, och ush vad länge det tagit för mig att få upp bilderna hit! Men nu! Vid Tower bridge hade de planterat maaaaassor med röda blommor, poppies, dom är planterade där som ett minne av det första världskriget. Så himla fint var det, jag tycker massor om hur de är planterade sådär jämt i kanterna och så tätt! Egentligen letade vi efter en gammal kyrkruin som skulle vara cool att fota vid, men i stället hamnade vi här, fint i allafall!
 
Människor, människor, fotade så mycket smygbilder på folk, det är kul tycker jag. I en stor stad som London känns det lättare att fota strangers, det gör inget om de märker tycker jag. Om jag skulle fota smygbilder på folk här i Jeppis skulle jag antagligen snabbt klassas som en galen paparazzi.
 
Andra morgonen åkte vi till Covent Garden för att äta frukost, härligt område förresten, tipsar er alla som vill shoppa i mindre rysis än på Oxford street att gå dit! Fanns inte lika många affärer men kul ändå.
 
Gick man in i en liten öppning mellan två byggnader kom man till Neal's Yard, en liten liten plats omringad med en massa färgglada väggar. 
 
Det fanns sånhärna coola bollar över Oxford street. Och gud vad jag shoppade loss, mina favoritbutiker där var forever 21 och primark, billigt och bra!
 
Än en bild från Tower bridge, såå fint!
 
Och här är mina små vänner på Neal's Yard!
 
Denhär hamburgaren innehöll bacon, tvp biffar, cheddar, stilton, brie och nån sorts potatisbiff typ, och den är den godaste och den största hamburgaren jag nånsin ätit. Till efterrätt åt jag en boll frozen youghurt och en boll hallonsorbet, dom godaste jag ätit. Till ett riktigt facilt pris dessutom. Mary Jane hette den supermysiga restaurangen och den finns nära Tower bridge, gå dit! Lova!
 
Ojoj vad vi har ätit och druckit gott hörni. Världens bästa färskpressade appelsinsaft!
 
Ännu en liten detaljbild från Neal's Yard. Och vetni, jag har kanske femdubbligt mer bilder att visa!
Foto, Mat, Resor | | 2 kommentarer |
Upp