Detta har hänt

Mycket har jag hunnit med sen jag skrev senast, haft sönder min telefon, haft partaj, varit på konfirmation, krockat, fått studieplats, beställt ny telefon, jobbat så tusan, skaffat lägenhet i Jakobstad. Sånt. Nu kan jag bara pusta ut över att allt, ja eller nästan allt är sådär fixat tills i höst. 
Jag ska studera formgivning i Novia och lägenheten vi hittade är 2 km från centrum, en etta i ett egnahemshus med egen ingång, i andra ändan av huset bor en gammal pratglad tant. Lägenheten renoveras före jag flyttar in och jag får den för ett toppen pris! Perfekt!
Allmänt | | Kommentera |

Porslin

Har börjat gå igenom lite saker som jag samlat på mig som kan va bra att ha när jag flyttar hemifrån, nu när det börjar bli lite aktuellt. I dethär inlägget visar jag upp mitt porslin. Saftkannan är Arabia och den fick jag förra året till min artonårsdag. Dom stora kopparna och snacks-skålen fick jag samma dag av min syster. 
 
Kopparna har jag fått olika tillfällen av mina kusiner. En lite större som hade ett fat som jag hade sönder, och två mindre. Domhär är också Arabias koko serie. Tycker det är ganska roligt hur folk råkat köpa porslin i ungefär samma färgvärldar till mig! 
 
Domhär köpte jag själv på rea. Från Iittalas Sarjaton-serie, är helt förälskad i sarjaton, så fina och simpla samtidigt som de är lite extra. Funderar på att köpa koppar i samma serie eller fler skålar i andra färger.
Allmänt, Inredning | | 2 kommentarer |

Hangö

Förra veckan gjorde jag, Chanette och Heidi en roadtrip till Hangö. Här på första bilden ser ni mig och Chanette i ett träd, tydigen är det vår tradition att klättra upp i ett träd per sommar.
 
Sanden mellan tårna <3 tur med vädret hade vi en stund i allafall, varmt, soligt, fint, vi hade det bra på Hangös långa stränder tills det började regna.
 
Finfina Heidi!
 

Måsarna ville vara med och grilla.
Här har vi a little bit of Sandra in the sun. Vi stannade bilen på en nästan tom parkeringsats, öppnade dörrarna och dansade till den svenska björnstammen med volymen på max. Ah, det är livet!
 
Jag hade med min muminmugg som jag fick i födelsedagspresent. Kännde mig lite cool när jag drack ifrån min kopp i stället för att slurpa i mig direkt ur flaskan.
 
Chanette var glad! Eller det var vi väl alla. Kolla förresten i bakgrunden hur lång stranden var!
 
"Tror du vi kan ropa efter nån med förstånd som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar"
 
Jag har skaffat långkjol också, sååå bekvämt ju! Varför har jag inte vågat förr?
 
På kvällen var vi för lata för att sätta upp tältet, det blev i stället att sova i bilen precis vit stranden. Fint klämdes vi in i mammas nissan micra, Heidi på förarplatsen, jag bredvid och Chanette kojsade på bakbänken. 
 
Heidi har mer bilder här ifall ni är nyfikna!
Allmänt, Foto, Resor | beach, hangö, hanko, resa, resor, roadtrip, sand, sandstrand, strand, tulliranta, tullstranden | | 4 kommentarer |
Upp