Fynd

Fyndade allt möjligt fint på loppis på Åland, vi behövde inte ens gå in på många loppis. På det första loppiset hittade jag domhär två, blev direkt förälskad i detdär mönstret. Små detlajer som gör en glad.
Loppiset var litet men mysigt, tyckte det var lite sött att de hade ett kök där, och man kunde öppna lådor och skåp och där låg saker som var till salu.
 
På samma loppis hittade jag även domhär mosaiktallrikarna, de var egentligen såna man ska hänga på väggen, men jag tänkte att dom vore fina att ha stora rinnande ljus i.  
Kastrullen är inte köpt på Åland, utan på ett loppis vi hittade påväg till Kotka. Den var just passlig storlek, inte sådär överdrivet stor för ett llitet studerandekök.
 
Det sista loppiset var kanske bäst. Riemuraita burken fick jag för bara en euro. Jag köpte ju en röd, stor tidigare, och sen fick jag tre till i olika färger av min syster i dimissionspresent, så denhär var varmt välkommen till klubben. Arabiakopparna hittade jag på ett bord där allting kosttade en euro. Fick alltså fyra koppar och fyra fat för fyra euro sammanlagt! Gissa om jag är nöjd med dessa fynd!
Allmänt, Loppis, Shopping | | En kommentar |

Åland

Flickan och pojken är hemma från Åland nu, allt möjligt skojigt hann vi ju med och många bilder tog vi.
 
Nära min systers hus på Eckerö fanns en alldeles underbar sandstrand lite i gömman i skogen, så där var lite folk trots hettan. Perfekt. På denhär semestern behövdes havet faktiskt. Så varmt!
 
Första natten sov vi i fafas båt, Julia, sen gav vi oss av mot Eckerö. 
 
Matias i solnedgången.
 
Charlie fick vi också träffa, han var en riktig sottkock med sin mat.
 
Och Nadja katten, Caesar katten träffade vi också.
 
Nöjd Matias med pengar och hatt på båten. Det tänkte ju gå lite tokigt på hemresan eftersom klockorna på våra telefoner slått om till svensk tid i Eckerö. Vi trodde vi hade gott om tid och så märkte vi plötssligt att båten far om en halv timme, och där chillade vi bara på mariebads strand. Men trots rock off trafiken så hann vi, vilken lättnad!
 
Jag var också nöjd! Jess!
Allmänt, Foto, Resor | | Kommentera |

Högholmen

Vi gjorde en utflykt till Högholmen i måndags, jag fotade ganska mycket och fick till en hel del riktigt fina bilder tycker jag. 
 
Det fanns så många små sötnosar som jag ville ta med mig hem.
 
Och ståtliga fåglar,
 
och hemlighetsfulla ugglor.
 
Små filurer som väntade på mat
 
 
 
 
 
Här har vi någon som redan fått sin mat och tuggar på för fullt.
 
Fågelskådaren själv!
 
 
 
Tyckte nog mest synd om alla fina djur som måste bo i burar i stället för ute i naturen. Mest deprimerande var nog svanarna. Man blev ju riktigt ledsen.
Allmänt, Foto | | 2 kommentarer |
Upp